укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХІВ НОВИН
< >
Професії » Кухар. Кондитер
08.12.2017
Форум волонтерів Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді

07 грудня 2017 року у сесійній залі Куп’янської міської ради пройшов форум волонтерів Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді по підведенню підсумків волонтерської роботи за 2017 рік.


07.12.2017
"Герої не вмирають"

07 грудня 2017 року в групі Тр-59 відбулася виховна година на тему: "Герої не вмирають", присвячена Дню Збройних Сил України.

Класний керівник Солонина О. П. провів екскурс в історію створення української армії.



05.12.2017
Акція "Оберіг для захисника України"

Напередодні Дня Збройних Сил України (06 грудня)та Міжнародного дня волонтерів (05 грудня) відділ молодіжної політики Управління культури, молоді та спорту Куп’янської міської ради в рамках обласного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді звернувся до учнів ДНЗ "Куп’янський регіональний центр професійної освіти" з пропозицією взяти участь в обласній акції "Оберіг для захисника України".



04.12.2017
5 кваліфікаційний розряд майбутніми верстатниками підтверджено!

1 грудня 2017 року, згідно навчального плану, відбулася поетапна атестація з виробничої практики учнів ІV курсу групи Тс-24. Завдання до атестації містили у собі чотири рівня різної складності, оскільки вони мали підтвердити найвищий 5 кваліфікаційний розряд з професії «Верстатник широкого профілю».



01.12.2017
Що сприяє успіху японських підприємств?

29 листопада на уроці економіки у межах проведення року Японії в Україні у групі Пм-12 відбувся обмін знаннями між учнями на тему: «Особливості устрою японських підприємств».




29.11.2017
Манікюр в японському стилі

24 листопада 2017 року відбулось засідання гуртка технічної творчості в групі Пмт-10 на тему: «Дизайн нігтів в японському стилі». Учні виготовили зразки малюнків на відповідну тематику, після чого виконали дизайн нігтів в японському стилі з використанням різних сучасних технік дизайну: художнє розмальовування, оригінальні серії, слайдер-дизайн.


28.11.2017
"Людської пам’яті мости"

У читальній залі бібліотеки відбувся захід, присвячений Дню пам’яті жертв голодомору і політичних репресій, «Людської пам’яті мости». Учасники заходу - учні групи Пм-11 - дізналися про голодомор 1932-1933 років в Україні, його причини та наслідки.


28.11.2017
Проведено І етап VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

З  метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання в молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні, загальної мовної культури у ВПУ № 27 з 07 по 21 листопада 2017 року був проведений I етап VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.


27.11.2017
Огляд художньої самодіяльності триває

І етап огляду-конкурсу художньої самодіяльності учнів ПТНЗ Харківщини продовжили групи ІІ-ІІІ курсів ВПУ-27 – Тр-57С, ШЛМ-11, ТВ-46. 


23.11.2017
Проведено І етап XVIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

З  метою сприяння утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до свого народу, мови і традицій, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, підвищення рівня мовної освіти в Україні, загальної мовної культури у ВПУ № 27 з 09 по 16 листопада 2017 року був проведений I етап XVIII Міжнародного конкурсу з української мови учнівської та студентської молоді імені Петра Яцика.



Кухар. Кондитер

Прийом на навчання за професією "Кухар. Кондитер" у ВПУ-27 здійснюється на основі базової загальної середньої освіти. 

Термін навчання - 2 роки 10 місяців. 

Випускники отримують повну загальну середню освіту і професії "Кухар" 3 розряду; "Кондитер" 3 розряду. 
  
За період навчання учні здобувають такі знання, вміння та навички, як підбирання посуду, інвентарю, інструменту для організації робочого місця; вивчають технологію приготування страв та організацію виробництва підприємств громадського харчування; вчаться економно використовувати сировину та енергоресурси, вчаться працювати з допомогою машин і механізмів, які використовуються в харчовій промисловості. 




 Урок спецтехнології
Урок виробничого
навчання у ВПУ-27
Урок виробничого
навчання у ВПУ-27
Конкурс професійної
майстерності кухарів
у ВПУ-27

Професійно-теоретичну підготовку учні груп "Кухар. Кондитер" проходять в кабінетах загальнотехнічного та спеціального циклів, які мають технічні засоби навчання, наочні посібники, муляжі, стенди, схеми та інші дидактичні засоби навчання, відповідне оснащення та методичне забезпечення. 

Професійно-практична підготовка кухарів, кондитерів проходить у сучасній лабораторії, яка має необхідне обладнання (електроплити, холодильник та інше), достатнє навчально-методичне забезпечення. Закріпляють свої навички учні під час виробничого навчання та виробничої практики на підприємствах громадського харчування.  

Випускники з професії "Кухар. Кондитер" працюють на підприємствах громадського харчування різних форм власності, на промислових підприємствах, таких як ВАТ "Куліничівський хлібозавод", Куп’янський м’ясокомбінат, Куп’янський молочно-консервний комбінат. 

     

ПОШУК ПО САЙТУ

Корисні посилання

f3











 
 




Статистика відвідувань

Фанки Лайн 
© 2007 "Вище професійне училище №27"