укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХІВ НОВИН
< >
Професії » Кухар. Кондитер
01.08.2017
Підготовка до нового навчального року: ремонтні роботи
В підготовці навчального закладу задіяниі всі необхідні ресурси.

 
26.06.2017
Випускний вечір 2017
Ось і підійшов до свого логічного завершення ще один навчальний рік.

23.06.2017
Літній випуск 2017
Для кожного учня в кінці його тривалого навчання настає час підведення підсумків. Даний факт не оминув і випускників груп Пк-19, Пм-9, Ст-32, Ас-15 та Тс-22.

12.06.2017
Зачіски народів Японії
У ВПУ №27 проходить Виставка стіннівок та малюнків «Зачіски народів Японії»

09.06.2017
Тиждень економіки 2017
З 06.05.17 по 09.06.17 у ВПУ № 27 був проведений Тиждень економіки

06.06.2017
ЗНО 2017 у ВПУ №27
На базі ВПУ №27 було проведено зовнішнє незалежне оцінювання 2017 року

01.06.2017
День захисту дітей 2017
В День захисту дітей у ВПУ №27 пройшло спортивне свято з легкоатлетичного багатоборства

29.05.2017
Японська культура в Україні
В училищі була проведена година спілкування за темою «Японська культура – в Україні»

25.05.2017
Аукціон педагогічних ідей
У бібліотеці ВПУ №27 проводиться аукціон педагогічних ідей

24.05.2017
Країна, де сходить сонце
19.05.2017 року в групі Пм-11 пройшла виховна година на тему: "Японія - це «країна, де сходить сонце»"

Кухар. Кондитер

Прийом на навчання за професією "Кухар. Кондитер" у ВПУ-27 здійснюється на основі базової загальної середньої освіти.

Термін навчання - 2 роки 10 місяців.

Випускники отримують повну загальну середню освіту і професії “Кухар” 3 розряду; “Кондитер” 3 розряду.
 
За період навчання учні здобувають такі знання, вміння та навички, як підбирання посуду, інвентарю, інструменту для організації робочого місця; вивчають технологію приготування страв та організацію виробництва підприємств громадського харчування; вчаться економно використовувати сировину та енергоресурси, вчаться працювати з допомогою машин і механізмів, які використовуються в харчовій промисловості.




 Урок спецтехнології
Урок виробничого
навчання у ВПУ-27
Урок виробничого
навчання у ВПУ-27
Конкурс професійної
майстерності кухарів
у ВПУ-27

Професійно-теоретичну підготовку учні груп "Кухар. Кондитер" проходять в кабінетах загальнотехнічного та спеціального циклів, які мають технічні засоби навчання, наочні посібники, муляжі, стенди, схеми та інші дидактичні засоби навчання, відповідне оснащення та методичне забезпечення. 

Професійно-практична підготовка кухарів, кондитерів проходить у сучасній лабораторії, яка має необхідне обладнання (електроплити, холодильник та інше), достатнє навчально-методичне забезпечення. Закріпляють свої навички учні під час виробничого навчання та виробничої практики на підприємствах громадського харчування. 

Випускники з професії «Кухар. Кондитер» працюють на підприємствах громадського харчування різних форм власності, на промислових підприємствах, таких як ВАТ «Куліничівський хлібозавод», Куп’янський м’ясокомбінат, Куп’янський молочно-консервний комбінат.

     

ПОШУК ПО САЙТУ
Корисні посилання

f3











 
 




Статистика відвідувань

Фанки Лайн 
© 2007 "Вище професійне училище №27"